top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChristophe De Poorter

Waarom je vandaag nog in deze medische startups zou moeten investeren


Bewerk precies hoe je blog eruitziet op je website vanuit het Instellingenpaneel. Met Wix Blog kun je de naam van de auteur en de afbeelding, datum en leestijd, weergaven, opmerkingen en vind-ik-leukteller verbergen of weergeven. Schakel tussen de opties en bekijk je wijzigingen in realtime.


Als je blog is verbonden met een ledengedeelte, moet je ervoor zorgen dat de knop voor het inloggen zichtbaar is voor gebruikers. Om automatische e-mailmeldingen naar abonnees te sturen telkens als er een bericht online komt, schakel je de optie voor e-mailmeldingen in je instellingenpaneel in. Begin met het beheren van je blogberichten vanuit het dashboard door op Berichten beheren te klikken.


Vanuit het Dashboard kun je berichten maken, bewerken en verwijderen en je SEO-instellingen bewerken. Je kunt ook berichten dupliceren of opstellen, reacties uitschakelen of een bericht helemaal verwijderen door op (...) te klikken bij elk blogbericht.


Als je tevreden bent met je blog, zorg er dan voor dat je je berichten publiceert via het Dashboard en live gaat met je site door op Publiceren te klikken.10 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page