top of page
Patiënt en verpleegkundige

Onze missie

ZorgGezelschap werd opgericht met als doel om ouderen en kwetsbare de mogelijkheid te bieden zorgeloos oud te worden in hun eigen woning.


Via ons aanbod van inwonende zorg willen we een volwaardig alternatief aanbieden voor alle senioren die niet naar een rusthuis willen gaan.


Via onze dienstverlening willen we ook mantelzorgers af en toe kunnen ontzorgen van hun taken.

Over ons: Over ons

Wie we zijn

ZorgGezelschap werd opgericht door Veronica en Isabelle en werd later toegevoegd aan de Private Care Groep. We hebben een passie voor professionele en persoonlijke zorg voor senioren die hun vertrouwen omgeving niet wensen te verlaten. We willen een volwaardig alternatief aanbieden voor alle senioren die niet naar een rusthuis willen gaan.

Tijdens het volledig traject staan we u bij met raad en daad. We volgen onze zorgassistenten op en sturen bij waar nodig.

Onze dienstverlening wordt conform alle Belgische  sociaal juridische verplichtingen georganiseerd.

Isabelle-de-Ramee_edited.jpg

Isabelle De Ramée

Mede-oprichter
&
Client Manager

Screenshot 2020-09-27 at 20.02.17.png

Veronica Riseva

Mede-oprichter
&
Recruitment Manager

Over ons: Teamleden
Over ons: Recensies
Isabelle-de-Ramee_edited.jpg

Isabelle De Ramée, Client Manager

Sinds mijn afstuderen in 2003 -Maatschappelijk werk - heb ik steeds in Human Resources gewerkt waarvan de laatste 9 jaar als HR manager.

In 2019 besloot ik om de zekerheden van het werknemersstatuut in te ruilen voor de onzekerheden van het zelfstandige statuut. Het begrip "onzekerheid" is niet toevallig gekozen want de opstart van mijn zaak ging samen met de start van corona. Ik heb een jaar gewerkt aan de opstart van mijn eigen rekruteringskantoor (hogere profielen in de bouwsector).

Tot in het najaar van 2020 mijn schoonmoeder (89 jaar en alleenwonend) ten val kwam en haar heup en elleboog brak. Na een opname in het ziekenhuis en revalidatiecentra van om en bij de 2 maanden mocht ze opnieuw thuis. Omwille van corona hadden we haar niet meer mogen bezoeken en hadden we geen zicht op haar fysieke toestand.  Deze bleek al heel snel onvoldoende te zijn (eerste dag thuis 2 maal gevallen) om verantwoord alleen te wonen. Zoals zo velen wilde ze niet weg uit haar vertrouwde omgeving. Naar een woonzorgcentrum gaan was voor haar absoluut geen optie. Daar stonden we dan voor een voldongen feit zonder enige oplossing. Gedurende een maand heeft mijn man samen met zijn broer en zus de zorg fulltime op hen genomen door 24uur op 24uur aanwezig te zijn bij haar. Dit bleek niet enkel zwaar te zijn maar ook heel erg moeilijk combineer met een gezin en werk. Uiteindelijk kwamen we op het idee van 24u inwonende zorg. Jammer genoeg zijn we toen in zee gegaan met een organisatie waarvan we na het ondertekenen van het contract lazen in de media dat ze niet te vertrouwen waren. Vanuit deze eigen ervaring is het idee ontstaan om ZorgGezelschap op te richten samen met Veronica, een collega uit de rekruteringswereld.


Er zijn zo veel mensen die graag in hun vertrouwde omgeving wensen te blijven ook al zijn ze zodanig zorgbehoevend dat dit niet meer verantwoord is. Voor al deze mensen willen we een verschil maken.  door dit alsnog mogelijk te maken.

Over ons: Recensies
Screenshot 2020-09-27 at 20.02.17.png

Veronica Riseva, Recruitment Manager

Mijn naam is Veronica, 37 jaar oud en mama van 3 prachtige kindjes. Na 12 jaar carrière als accountant en de komst van mijn dochtertje heb ik de beslissing genomen om mijn job te beëindigen en te beginnen aan wat ik altijd had gedroomd - mensen helpen.

In mijn geboorteland (Rusland) bestaan praktisch geen woonzorgcentra’s, ouders zorgen voor de kinderen en later worden de rollen omgedraaid. Mijn mening is, dat je als hulpbehoevende of bejaarde zelf mag kiezen of je nu naar een rusthuis gaat of in je eigen omgeving wilt blijven. Zo is het idee ontstaan om de organisatie ZorgGezelschap op te richten.


We bieden een persoonlijke aanpak en we zijn 7/7 te bereiken. Kandidaten wordt zorgvuldig geselecteerd en hebben meestal ervaring in de zorg. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u weten of ZorgGezelschap iets voor u kan betekenen ?


We maken graag samen met u een vrijblijvende afspraak om samen de zorgvraag te inventariseren.

Over ons: Tekst

ZorgGezelschap maakt nu deel uit van de Private Care Groep

handtekening logo.jpg
Over ons: Citaat
bottom of page